SIEMENS – Distribucija

SIEMENS je jedan od najvećih svjetskih dobavljača inovativnih proizvoda i rješenja u području industrije i vodeći svjetski proizvođač sustava za automatizacijsku tehnologiju osmišljenih kako bi odgovarali svim industrijskim sektorima. EIT-Elektroinstalacijska tehnika d.o.o. kao ovlašteni distributer SIEMENS-a može Vam ponuditi rješenja u automatizaciji i sklopnoj tehnici, bilo da se radi o složenim industrijskim procesima ili automatizaciji u zgradarstvu.

Neues Motor-Control-Center und Energieverteiler bis 7000 Ampere / New Motor Control Center and power distribution board up to 7000 amperes

SIMATIC S7-1500 plus TIA Portal

SIMATIC S7-1500 je osmišljen tako da omogućava korisniku izuzetno lako rukovanje. Zahvaljujući mnogim inovacijama, kontroler se ugrađuje, spaja i pušta u rad brzo i jednostavno. Sa sveobuhvatnom integracijom u TIA Portal inženjering, projektiranje i korištenje novih funkcija je još jednostavnije. TIA Portal osigurava jedinstven operativni koncept razmjene i spremanja podataka.

SIMATIC S7-1500 je sustav koji uvodi nove standarde u svijet automatizacije zahvaljujući unaprijeđenim i izvanrednim performansama te ugrađenim PROFINET sučeljem. Izrazito brz odziv bitno povećava produktivnost strojeva i povrat investicije.

simatic+tia

Procesna instrumentacija i analitika

Procesna instrumentacija i analitika dio su TIA koncepta kojim upotpunjujemo cjelovita rješenja za upravljanje procesima u procesnoj industriji (farmaceutska, kemijska, prehrambena, cementna i industrija stakla).

instrumentacija

SIRIUS rješenja za industriju

Sa Sirius novom generacijom uređaja sve je na svojem mjestu. S novom Sirius generacijom dobivate uštede u prostoru, jednostavnije dimenzioniranje uslijed šireg spektra primjene i jednostavnost ugradnje. Povezivanje s nadzornim i upravljačkim sustavom, konfiguriranje i projektiranje s jednostavnošću bez presedana, uz podršku tijekom cijelog životnog ciklusa sustava.

sirius

Elektromotorni pogoni i motori

Za tvrtke u industriji, pogonska tehnologija pruža najveću mogućnost uštede energije. Prelazak na regulirane elektromotorne pogone isplati se u najkraćem mogućem roku. Ovo posebice vrijedi za mehanički kontrolirane ventilatore, pumpe i kompresore te za pogone koji imaju dugi radni vijek. Troškovi energije smanjuju se za 50%, a u energetski zahtjevnijim područjima i do 70%.

EMpogoni

SINUMERIK 828D

SINUMERIK 828D – novo CNC upravljanje u kompaktnoj klasi, namijenjen prvenstveno za “middle range” tokarilice i glodalice do 6 ili 8 osi.

sinumerik

SIEMENS LOGO!

Jednostavno genijalan: Siemensov logički modul

Male automatizacijske projekte odradite brže, jednostavnije i uz manje zauzeće u ormaru uz pomoć Siemensovih logičkih upravljačkih jedinica LOGO! koristeći 8 osnovnih logičkih operacija ili 30/35 složenih operacija moguće je na vrlo ekonomičan način zamijeniti mnogobrojna klasična  upravljačka rješenja izvedena sklopnom tehnikom. LOGO! podržava korištenje analognih ulaznih i izlaznih signala, što dodatno proširuje mogućnost primjene. Ethernet komunikacijsko sučelje koje je integrirano na LOGO! -0BA7 te njihova sposobnost međusobnog povezivanja, povezivanja na HMI uređaje ili PLC-ove iz serije S7-1200 omogućuje izradu složenih automatizacijskih sustava.

logo

 

Područje primjene

Klasično područje primjene za logičke module su sustavi upravljanja koji mogu biti izvedeni sklopnom tehnikom, koristeći sklopnike, prekidače te kompleksno ožičenje. Izvedba takvih sustava znatno se pojednostavljuje korištenjem logičkog modula jer se većina ožičenja zamjenjuje programiranjem logičkog modula, a eventualne kasnije preinake također ne iziskuju novo kompleksno ožičavanje nego jednostavnu promjenu programa. Zahvaljujući komunikacijskim modulima moguća je jednostavna integracija u kompleksnije sustave upravljanja baziranih na ASi ili KNX komunikaciji.

LOGO2

Zastupamo: